Η ΦΙΛΗΣ Glass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης στοχώρο των κρυστάλλων οχημάτων και σε συνέχεια της μακροχρόνιας και πολύ επιτυχημένηςπορείας στο χώρο από το 1970 μέχρι και σήμερα, προσφέρει μέσα από την ιστορία, τηκουλτούρα και τον επαγγελματισμό της, την ασφάλεια της απόλυτης εξυπηρέτησης και τωνολοκληρωμένων λύσεων γύρω από το κρύσταλλο.

Η ποιότητα και η εξειδίκευση χαρακτηρίζουν όχι μόνο τις υπηρεσίες της επισκευής καιαντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος, αλλά και το διευρυμένο σύνολοπαροχών που μόνο η ΦΙΛΗΣGlass® προσφέρει όπως η αποκατάσταση γρατζουνιώνκρυστάλλων, η επισκευή & αντικατάσταση γρύλων θυρών, οι ανταλλακτικοίκαθρέφτες, οι υαλοκαθαριστήρες, οι μεμβράνες και η τοποθέτηση ελαστικών σε πόρτεςκαι πόρτ-μπαγκάζ. Οι σύγχρονες τεχνικές, το έμπειρο προσωπικό, αλλά πολύ περισσότερο ηγνώση και η δυνατότητα προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της ελληνικής αγοράς είναικάποιοι απ’ τους παράγοντες που καταστούν την εταιρία ευέλικτη, φερέγγυα και αξιόπιστηαπέναντι στις ασφαλιστικές εταιρίες, τα μεσιτικά γραφεία, τους πράκτορες, τις εταιρίες μεστόλους οχημάτων, όπως και στους τελικούς οδηγούς.

Τα γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ), τα υλικά ανώτερης ποιότητας, τα εργαλεία προηγμένηςτεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η τεχνική κατάρτιση, επισφραγίζονται μεΓραπτή Πιστοποίηση & Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού μας κέντρου, της δυνατότητας κλεισίματος ραντεβούστην ιστοσελίδα μας, των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μας μονάδων, αλλά και ενόςολοκληρωμένου δικτύου πανελλαδικής κάλυψης, η ΦΙΛΗΣ Glass® δεσμεύεται απέναντιστον πελάτη και τους συνεργάτες της για την άμεση, ανθρώπινη και προσωπική εξυπηρέτησηπου προσφέρει, καλύπτοντας παράλληλα τη σημερινή ανάγκη του κάθε Έλληνα επαγγελματία ήιδιώτη να βρίσκει την ποιότητα στην πραγματική της τιμή.

Η προσήλωσή μας στην επισκευή όπου αυτή είναι εφικτή και όχι στην αντικατάσταση, σεσυνδυασμό με τον πολύ ανταγωνιστικό τιμοκατάλογό μας, δίνει το προνόμιο της παροχής τουχαμηλότερου Μέσου Κόστους ανά ζημιά που υπάρχει στην Ελληνική Αγορά σήμερα,υποστηρίζοντας και βοηθώντας έτσι την Ασφαλιστική Εταιρία να ελέγχει και να συγκρατεί τακόστη της στο κομμάτι της κάλυψης της θραύσης κρυστάλλων.

Η εταιρία μας, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την εμπειρία και την αμεσότητά της, θέτει τιςβάσεις για τη δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης με τον πελάτη και τους συνεργάτες της,όπου κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μικρό, κανένας πελάτης της απλά ένας αριθμός, καμιάπερίπτωση απλή «υπόθεση ρουτίνας». Και αυτό την έχει κάνει ήδη να ξεχωρίζει μέσα από τοσύνολο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 24ΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σερρών 83