Η εταιρεία KAIZEN DIGITAL SERVICES A.E. λειτουργεί από το 2010 µε έδρα την Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείτσι στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με αντικείµενο το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα αναλαµβάνει την επικοινωνιακή δραστηριότητα, τη χρήση ψηφιακών μέσων, την αξιοποίηση και εκμετάλλευση για εμπορικούς σκοπούς, την παροχή, προώθηση, μάρκετιγνκ και προβολή υπηρεσιών, προσώπων, προϊόντων, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με χρήση τεχνολογίας και σχετικών λοιπών µέσων. Με αυτή την ιδιότητα έχει αναλάβει την υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα σήματα Stoiximan και Βείεηο, Η εταιρεία υπάγεται στον Όμιλο ΤΟΒ, που αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόµενους Οµίλους στον τοµέα του online gaming και GameTech στην Ευρώπη.

Στόχος της εταιρείας είναι αναπτύσσει και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εµπειρία στους ανθρώπους που την εµπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. Για τον σκοπό αυτό επενδύει στην τεχνολογία και τους ανθρώπους της. Σήµερα απασχολεί 580 εργαζόµενους, αριθµός που έχει επταπλασιαστεί μέσα σε τρία μόνο χρόνια. Από αυτούς η 200 απασχολούνται στο τμήµα τεχνολογίας, επιβεβαιώνοντας την έμφαση που δίνει η εταιρεία σε αυτόν τον τομέα και καλύπτουν τις υπηρεσίες που παρέχονται στις 6 χώρες δραστηριοποίησής της: Ελλάδα, Κύπρο, Γερµανία, Αυστρία, Ρουμανία και Πορτογαλία.

Οι άριστες υπηρεσίες προς τα μέλη της αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία. Σε αυτόν το πλαίσιο, λειτουργεί με υπευθυνότητα επενδύοντας σε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που προστατεύουν και προωθούν το υπεύθυνο παιχνίδι. Η δέσµευση αυτή υλοποιείται μέσα από υπεύθυνες υπηρεσίες, υπεύθυνα προϊόντα, προστασία δεδομένων και απόρρητο επικοινωνιών.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα. η εταιρεία υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με έμφαση στον αθλητισµό και την κοινωνία. Σε αυτό εντάσσεται το διευρυµένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών, που µέχρι σήμερα έχει αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές σε επίπεδο ομάδων και σωματείων, αλλά και πολλούς σηµαντικούς αθλητές. όπως οι Ολυµπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη.

Παράλληλα σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 έχει προσφέρει σημαντικές εκπαιδευτικές εμπειρίες σε 20.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα, µε έμφαση τα παιδιά των απομακρυσμένων περιοχών. 

40,2χλμ Αττικής Οδού, 190 02