Η εταιρεία POLYGOΝ ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παροχής υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Μέσα από μία ομάδα νέων ανθρώπων με τεχνογνωσία, όρεξη για μάθηση και έντονη συνεισφορά προς τον πελάτη, κύρια αποστολή είναι η εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του πελάτη- στα μικρά και στα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά- έχοντας εξασφαλισμένη ποιότητα και οικονομία σε θέματα λειτουργίας & συντήρησης επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Με ένα σύνολο υπηρεσιών και με ολοκληρωμένες λύσεις συνεργασίας επαναπροσδιορίζουμε καθημερινά την έννοια της άμεσης και προσωπικής εξυπηρέτησης - 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, το αίσθημα επαγγελματισμού και συνέπειας , η παροχή υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές διατηρώντας υψηλά το επίπεδο ποιότητας καθώς και το χτίσιμο μακροχρόνιων συνεργασιών με τον πελάτη αποπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία είναι αυτά που μας κατατάσσουν υψηλά και μας ξεχωρίζουν. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο καθρέφτης της Διοίκησης η οποία έχει επιλέξει με συνεχή εκπαίδευση και προσωπικό κόπο να αποτελεί και την Φωνή της εταιρείας δίνοντας πρωτοβουλίες και έναυσμα για σωστή και υπεύθυνη διαχείριση όλων θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά για την επίτευξη κοινού οράματος εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Σαρωνικού 5 ( πλησίον Συγγρού )