Συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του μικρού οικογενειακού ενδοκρινολογικού εργαστηρίου το οποίο ξεχώρισε για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του και μέσα σε χρόνο ρεκόρ εξελίχθηκε στο πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο της χώρας. Σήμερα ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παραμένει αμιγώς ελληνική επιχείρηση και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της ιδιωτικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 διαγνωστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέψεις ετησίως. Ο Όμιλος διαθέτει ακόμη 3 κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών, 7 Οδοντιατρικές Μονάδες και ένα Ιατρικό Τηλεφωνικό Κέντρο 24ωρης λειτουργίας, ενώ έχει πλέον και Παγκύπρια παρουσία, με ένα πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο – το πρώτο στην Κύπρο – 2 πλήρως αυτοματοποιημένα κεντρικά εργαστήρια, ένα κλινικό εργαστήριο, ένα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, και 14 συνολικά δειγματοληπτικά κέντρα.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων. Εδώ και 4 δεκαετίες, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεχίζει να αναπτύσσεται με προσήλωση στο όραμα της παροχής υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και εύκολη πρόσβαση για όλους. Και θα συνεχίσει να φροντίζει καθημερινά το πιο πολύτιμο αγαθό, με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ανθρώπου.


Η θεμελίωση και η συνεχής εξέλιξη του Ομίλου βασίζεται στους ακόλουθους πυλώνες:

  • Επιστημονική υπεροχή

  • Καινοτομία υπηρεσιών και τεχνολογική ανωτερότητα

  • Ολιστική κάλυψη αναγκών και διαρκή αναζήτηση αριστείας

  • Διαρκή ανάπτυξη του δικτύου παροχής των υπηρεσιών υγείας


Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο Όμιλο που διαθέτει σήμερα:

•  56 πολυδύναμα διαγνωστικά κέντρα σε Ελλάδα & Κύπρο που υποδέχονται ετησίως πάνω από 3.500.000 εξεταζόμενους και πραγματοποιούν περισσότερες από 16.000.000 εξετάσεις

•  3 Ιδιωτικές Κλινικές  με συνολικά  350 κλίνες

•  7 Οδοντιατρικές μονάδες

•  Εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης ασφαλιστικών εταιρειών

•  >500 συνεργαζόμενα Διαγνωστικά κέντρα και 15 συνεργαζόμενα Νοσοκομεία

•  >2.500 συνεργαζόμενους Ιατρούς

•  1 Κέντρο Διεθνών Ασθενών για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού

 

Παράλληλα ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς και όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ,συνεχίζει τη σταθερά δημιουργική του πορεία, υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο επενδυτικό πρόγραμμα, με στόχο την επέκτασή του.

 

 *****************************************

1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Ο Όμιλος Βιοϊατρική είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα και δίνει κορυφαία έμφαση στην εξυπηρέτηση των εκατομμυρίων πελατών του

  

2. Πως αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Ο λόγος που, με δική μας πρωτοβουλία, ζητήσαμε να γίνουμε μέλος του ΕΙΕΠ είναι ακριβώς η διαρκώς αυξανόμενη ποιότητα της εργασίας που γίνεται στο ΕΙΕΠ.

  

3. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Σημαίνει να παρέχεις στους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό σου θετικές εμπειρίες κατά την απόκτηση και χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Εμπειρίες που συνεχώς βελτιώνονται, τείνουν να ξεπερνούν τις εκάστοτε προσδοκίες του πελάτη και διέπονται από συνεχή καινοτομία που επιτυγχάνεται μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

 

Κηφισίας 132 & Παπαδά, 115 26