Η KOUIMTZIS Group επιδιώκει, μέσα από την διαρκή έρευνα και ανάπτυξη, να παρέχει εξειδικευμένες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Μέσω αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, διασφαλίζεται η παροχή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε τρία διαφορετικά κανάλια δράσης. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της γεωργίας προσφέροντας γεωργικά μηχανήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων, στον τομέα της βιομηχανίας προσφέροντας εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης και βιομηχανικές εφαρμογές για όλες τις παραγωγικές μονάδες και, τέλος, στον τομέα της άμυνας, όπου η παρουσία μας είναι διττή, αφού ειδικευόμαστε τόσο στα θέματα της Εθνικής Ασφάλειας, όσο και στα ζητήματα Ασφαλείας στον Κυβερνοχώρο (Cybersecurity).

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 70 εργαζόμενους, είμαστε μία από τις πιο προηγμένες εταιρείες, στους κλάδους δράσης μας, παγκοσμίως.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε πτυχή του, ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, που εφαρμόζεται σε κάθε τμήμα των δραστηριοτήτων μας. Ξεκινώντας από μια απλή ζήτηση, μέχρι και την τελική επιλογή του υλικού. Από το σχεδιασμό, μέχρι την παραγωγή. Από την κατασκευή, έως και τη διανομή, η υψηλή ποιότητα είναι αυτό που επιδιώκουμε.

Οι εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα και στη Γερμανία, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης logistics, εγγυώνται ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ανταλλακτικό από την εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων μας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η άμεση εξυπηρέτηση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας είναι το κλειδί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για εμάς στην KOUIMTZIS Group, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Έτσι, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με την εμπειρία μας, τη μηχανολογική και τεχνική υποστήριξη, που παρέχεται από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας και με το καταξιωμένο τμήμα πωλήσεων. Καλλιεργούμε ισχυρές μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας έχοντας ως κοινό παρονομαστή την επιτυχία.

Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία και νέες απαιτήσεις γεννιούνται καθημερινά. Με γνώμονα πάντα τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των πιο προηγμένων αγορών παγκοσμίως, η KOUIMTZIS Group δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα επιλογών, η οποία αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα και ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες στον γεωργικό κλάδο, στον βιομηχανικό κλάδο και στον κλάδο της άμυνας και της εθνικής ασφάλειας. Κάθε φορά που πρόκειται να προσθέσουμε ένα νέο προϊόν στην γκάμα μας, κυριαρχεί μια σκέψη: Πως να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση και να μεγιστοποιήσουμε την αξία και το όφελος στους πελάτες μας.