Η WEBHELP HELLAS
με λίγα λόγια…

 

 

H Webhelp είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες στον κλάδο του outsourcing, με δυναμικό 70.000 ατόμων παγκοσμίως. Η συνεχής εξειδίκευσή μας στην εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών (Customer Experience) αλλά και οι δυνατότητές μας, εκτείνονται σε διάφορα κανάλια (τηλεφωνικά, ψηφιακά, social media κ.λπ.). Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται, ώστε να περιλαμβάνουν υπηρεσίες διαχείρισης πληρωμών, πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Η Webhelp Hellas ιδρύθηκε το 2016 και είναι το νεότερο πολύγλωσσο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην οικογένεια της Webhelp. Στην εταιρεία μας σήμερα εργάζονται περίπου χίλιοι διακόσιοι (1200) εργαζόμενοι οι οποίοι εξυπηρετούν διεθνείς πελάτες σε πάνω από 25 γλώσσες και υποστηρίζουν έργα Business to Business και Business to Customer σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε συνεργάτη, αλλά και των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρίας μας. 

Η επικοινωνία αυτή γίνεται με τη χρήση όλων των καναλιών επικοινωνίας όπως τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), διαδικτυακή συνομιλία (chat) και social media. Οι εργαζόμενοί μας διαχειρίζονται  επίσης προβλήματα τεχνικής υποστήριξης καθώς και προβλήματα επίλυσης παραπόνων. Διαθέτουν την ικανότητα αλλά και τον απαραίτητο ενθουσιασμό, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες αλλά και τις γνώσεις τους σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η συνεχής και σταθερή μας ανάπτυξη με έμφαση στη βιωσιμότητα (οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική) αποδεικνύεται από την απήχησή μας ως εργοδότη στην αγορά εργασίας, από την ανάληψη των ευθυνών μας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος με την επιλογή βιοκλιματικών κτιρίων και το πρόγραμμα διαχείρισης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, όπως και από τον σταθερά αυξανόμενο κύκλο εργασιών μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

  • H υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για εμάς.

  • Στοχεύουμε στη σοβαρή και υπεύθυνη συνεργασία με όλους τους  συνεργάτες,  προμηθευτές  και κοινωνικούς μας εταίρους.

  • Δίνουμε πρωταρχική έμφαση στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, τόσο των πελατών μας όσο και των υπαλλήλων μας.

  • Επενδύουμε σταθερά τόσο στην συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση των εργαζομένων μας, όσο και σε νέες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τη εμπειρία της εξυπηρέτησης πελατών σε πολλά επίπεδα.

 

H φιλοσοφία μας #ThinkHuman αντανακλάται σε κάθε έκφανση της εμπορικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας.

 

*******************************************

  • Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Aπό το 2004 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών αποδεικνύει έμπρακτα τον σημαντικό ρόλο τον οποίο έχει αναλάβει στην εξέλιξη του τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, ώστε τα μέλη της να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση όσον αφορά στα νέα, πολύπλοκα δεδομένα και ανάγκες της εποχής μας. Για τον παραπάνω λόγο, πιστεύουμε ακράδαντα στον πολύτιμο ρόλο του ΕΙΕΠ που έχει αναλάβει την ουσιαστική αναβάθμιση της επιχειρηματικής κοινότητάς μας. Ως εκ τούτου, θεωρήσαμε φυσικό να είμαστε ενεργό μέλος της μεγάλης αυτής καινοτόμου οικογένειας.

  • Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Παρατηρώντας την ανοδική πορεία του Ινστιτούτου, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το ΕΙΕΠ συνεισέφερε εμπράκτως, ως φορέας κύρους, στις προτάσεις και πρωτοβουλίες του όσον αφορά στη βελτίωση της εμπειρίας της εξυπηρέτησης των πελατών. Θεωρούμε δε ότι η μελλοντική πορεία του θα είναι αδιαπραγμάτευτα ανοδική κι ότι θα προετοιμάσει αποτελεσματικά όσες εταιρείες συμμετέχουν στο έργο του, και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο μεγάλων παγκόσμιων αλλαγών και προκλήσεων.

  • Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Για εμάς, ο πελάτης είναι κάτι περισσότερο από μία καταναλωτική μονάδα ή ένας απρόσωπος στατιστικός αριθμός. Είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και ο λόγος ύπαρξης της εταιρίας μας.

 

 

Ηλία Ηλιού 51, 117 43, Νέος Κόσμος