Η Role Model Μονοπρόσωπη ΙΚΕ γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθούν υπηρεσίες εκπαίδευσης στελεχών σε ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Είμαστε αυτοί που θα απαντήσουμε στη βασική ανάγκη των περισσότερων πελατών μας: την επίτευξη συνεχούς και καθημερινής βελτίωσης. Η πολυετής εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες FMCG επιχειρήσεις αποτελεί τη βάση για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πελατών μας και κατανόησης των αναγκών τους στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης

Δουλεύουμε μαζί με τους πελάτες μας για να εντοπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες των στελεχών τους για εκπαίδευση και στη συνέχεια σχεδιάζουμε ειδικά για αυτούς τα προγράμματα που θα ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες. Καθ´όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των βασικών KPIs και στο τέλος μπορείτε να μετρηθούν τα αποτελέσματα.

Κι επειδή η εκπαίδευση δεν είναι μια one-off διαδικασία, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μαζί και τα επόμενα βήματα, βασισμένοι στην έως τώρα εξέλιξη των στελεχών τους. 

Τέλος, είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα την FXL, μια εταιρεία εκπαίδευσης στελεχών από το Ηνωμένο Βασίλειο με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας και πελάτες όπως Samsung, Pepsico, Red Bull, Tesco, Gruppo Campari και πολλές άλλες. 

 

**************************************************************

 

  • Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Οι δυνατότητες networking για μια νέα επιχείρηση όπως η δική μου και οι δυνατότητες εκπαίδευσης

  • Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Γνωρίζω ότι το έργο το ΕΙΕΠ είναι σημαντικό και προσδοκώ να συμμετέχω σε αυτό στο μέλλον

  • Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Όπως στις περισσότερες επιχειρήσεις, είναι το σημαντικότερο KPI.

 

Αθανασίας 4, 11635, Αθήνα