Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερους από 4.500 εκδομένους τίτλους και 2.000 e-books για κάθε προτίμηση και ηλικία. Το 2019, ο εκδοτικός οίκοςσυμπλήρωσε τα 40 χρόνια λειτουργίας και παραμένει ο Νο 1 αγαπημένος εκδοτικός οίκος στην προτίμηση των αναγνωστών βάσει των ερευνών της Metron Analysis από το 2011 μέχρι το 2020.

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουμε στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, εκδίδοντας λογοτεχνικά έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω προσχολικών και παιδικών βιβλίων επίσης από Έλληνες αλλά και ξένους συγγραφείς και εικονογράφους παγκόσμιας αναγνώρισης. Κατέχουμε ηγετική θέση στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, την οποία επιτυγχάνουμε με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας και τη συνεχή ενημέρωση των εκδοτικών εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, παρέχοντας ταυτόχρονα άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 1979 με την έκδοση τεσσάρων παιδικών βιβλίων, καιτο 2019 συμπληρώσαμε 40 χρόνια πορείας στον εκδοτικό χώρο.
Οι τίτλοι λογοτεχνίας για ενηλίκους και παιδιά μάς καταξίωσαν στην αγορά και συνεχίζουν να μας κρατούν στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών. Ο κατάλογός μας είναι επίσης εμπλουτισμένος με σειρές βιβλίων ειδικού ενδιαφέροντος, όπως Ιστορίας, πολιτικής, θρησκείας, ψυχολογίας και μάνατζμεντ, με βιβλία γενικών γνώσεων καθώς και δοκίμια. Για τους μικρούς μας φίλους, οι σειρές των βιβλίων λογοτεχνίας, καθώς και των εικονογραφημένων βιβλίων γνώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από γονείς και εκπαιδευτικούς και συνεχίζουν τη μακρά παράδοσή μας στον χώρο του παιδικού βιβλίου.

Ο κατάλογος των επιτυχιών είναι μεγάλος και περιλαμβάνει βιβλία με διακρίσεις και βραβεία, εμπορικές επιτυχίες και ένα ένθερμο αναγνωστικό κοινό με περισσότερα από 380.000 μέλη στοFan Club/Λέσχη Αναγνωστών των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η επιβεβαίωση των προσπαθειών μας έρχεται καθημερινά από την επικοινωνία με τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε στην αναζήτηση των καλύτερων τίτλων της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς. Η εταιρεία μας επενδύει μεγάλο μέρος των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων της στην καλύτερη επικοινωνία με τους αναγνώστες και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ικανοποίηση των επιθυμιών τους συμβαδίζει απόλυτα με την οικονομική ευημερία και μακροζωία των εκδόσεών μας.

Τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατίθενται σε πάνω από 2.500 βιβλιοπωλείακαι άλλα σημεία πωλήσεωνστην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και από το ομώνυμο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα (Εμμανουήλ Μπενάκη 13, Αθήνα 106 78). Τα βιβλιοπωλεία αποτελούν τον πρωτεύοντα χώρο μέσα στον οποίο οι αναγνώστες έρχονται σε επαφή με το βιβλίο και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν για εμάς πρωταρχική σημασία. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στην άριστη συνεργασία μας με τους βιβλιοπώλες, τους οποίους στηρίζουμε ποικιλοτρόπως. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε ελάχιστο χρόνο, ενώ στη διάθεση βιβλιοπωλών και αναγνωστών τίθενται όλα τα απαραίτητα υλικά προώθησης (σταντ, αφίσες, σελιδοδείκτες, κατάλογοι, αποσπάσματα βιβλίων κ.ά.). Ως εκδοτικός οίκος με σημαντική επιρροή στον χώρο του βιβλίου στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να εμπιστεύονται τα βιβλιοπωλεία ως φάρους πολιτισμού για τις αγορές των αγαπημένων τους συγγραφέων και τίτλων.

Στον εκδοτικό μας οίκο πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας – τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πιστεύουμε ότι μέρος των εσόδων που εισρέουν στην εταιρεία οφείλουμε να το επιστρέφουμε στο κοινωνικό σύνολο, από το οποίο και προέρχονται.

 

****************************************************************

 

  • Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κατέχοντας ηγετική θέση στον εκδοτικό χώρο έχουν σαν προτεραιότητα τη συνεχή τους εξέλιξη με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες/αναγνώστες τους.

 

Οι στόχοι του ΕΙΕΠ είναι απολύτως σύμφωνοι με τους στόχους των Εκδόσεων Ψυχογιός και συνετέλεσαν στην απόφασή μας να εγγραφούμε στο Ινστιτούτο.

- Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών.

- Αναβάθμισηκαι προώθηση τωνελληνικών standards Εξυπηρέτησης για ανθρώπους και συστήματα.

- Υιοθέτησηδιεθνών επιτυχημένων πρακτικών μέσω της συνεργασίας με ομοειδείς φορείς του εξωτερικού και η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των μελών.

- Ανάπτυξηκαι αναγνώριση των στελεχών στο πεδίο της εξυπηρέτησηςπελάτη, μέσα από την πιστοποίηση.

 

  • Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Η ενημέρωση που λάβαμε για τις δράσεις του ΕΙΕΠ υπήρξε εντυπωσιακή. Προσδοκούμε στο μέλλον η μεταξύ μας συνεργασία, αλλά και με άλλα μέλη του ΕΙΕΠ να είναι αμοιβαία επωφελής

 

  • Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

Η εταιρεία μας επενδύει μεγάλο μέρος των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων της στην καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες/αναγνώστες και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ικανοποίηση των επιθυμιών τους συμβαδίζει απόλυτα με την οικονομική ευημερία και μακροζωία των εκδόσεών μας.

 

 

 

Τατοΐου 121, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452