Η εταιρεία Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε. είναι μία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων, προσφέροντας παράλληλα ένα μεγάλο εύρος ποιοτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία έχει παρουσία από το 1979 στην Ελληνική αγορά και διοικείται από τη δεύτερη γενιά με υψηλή δέσμευση σε θέματα ασφάλειας και διαφοροποίησης του προϊόντος με νέα υλικά, τεχνολογίες και αυτοματισμούς. Θέλει να σχεδιάσει την ανάπτυξή της σε λογική παραγωγής 4.0 που θα εγγυάται την ελάχιστη ανθρώπινη παρεμβολή και ήδη βρίσκεται στην επόμενη φάση ανάπτυξης μέσω επενδύσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

 

Σήμερα, στην Ελλάδα έχει περίπου 5.000 ανελκυστήρες, που συντηρούνται από το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας, και στο εξωτερικό έχει παρουσία σε 18 χώρες.

 

 Tο Όραμά μας

 "Είμαστε μια ομάδα και εξελισσόμαστε διαρκώς για να κατακτήσουμε την κορυφή!”

 

*********************************************************

 

- Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Ο βασικός λόγος είναι οι σχέσεις που θέλουμε να χτίσουμε με άλλες μεγάλες εταιρείες και η ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών που θα έχουμε την ευκαιρία να υιοθετήσουμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

 

- Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Η εικόνα που έχουμε είναι ότι συμβάλλει καθοριστικά στο sharing knowledge culture και βοηθάει σε πολύ σημαντικό βαθμό της εταιρείες να έρθουν πιο κοντά και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους όπως και χρήσιμα best practices.

 

- Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας;

To A και το Ω στο τρόπο λειτουργίας μας καθώς αντιπροσωπεύει την εμπειρία των πελατών μας από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν από την εταιρεία μας και την άποψη που διαμορφώνουν συνολικά για την εικόνα του brand.

 

 

 

 

Σωκράτους 18Α