H SIA αποτελεί ευρωπαϊκό ηγέτη στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την διαχείριση τεχνολογικών υποδομών και υπηρεσιών για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κεντρικές τράπεζες, εταιρείες και δημόσιους φορείς στους τομείς των πληρωμών, των καρτών, των υπηρεσιών δικτύου και τις κεφαλαιαγορές. Ο Όμιλος SIA παρέχει τις υπηρεσίες του σε 50 χώρες ενώ παράλληλα διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Ν. Αφρική. Παραρτήματα της εταιρείας λειτουργούν επίσης στο Βέλγιο και την Ολλανδία ενώ γραφεία της υπάρχουν και σε Ηνωμένο Βασίλειο και Πολωνία. 

Το 2018 η εταιρεία διαχειρίστηκε 14 δισεκατομμύρια συναλλαγές θεσμικών υπηρεσιών, 7,2 δισεκατομμύρια συναλλαγές με κάρτες, 3 δισεκατομμύρια πληρωμές, 51,7 δισεκατομμύρια χρηματοπιστωτικές συναλλαγές ενώ 1.204 terabytes δεδομένων μεταφέρθηκαν μέσω του δικτύου της.

Ο Όμιλος, ο οποίος σήμερα απασχολεί 3.400 εργαζόμενους, έκλεισε την χρήση του 2018 καταγράφοντας έσοδα της τάξεως των 614,8 εκατομμυρίων ευρώ.


23ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας