Η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία δομικών χημικών καικονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελείμία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη ΝοτιοανατολικήΕυρώπη.

Η εταιρία παράγει και διαθέτει πάνω από 350 προϊόντα προηγμένης γερμανικήςτεχνολογίας σε προσιτές όμως τιμές. Συγκεκριμένα παράγει και διαθέτει τις εξής 6κατηγορίες προϊόντων: Στεγανωτικά Υλικά, Χρώματα και Σοβάδες, Κόλλες καιΑρμόστοκοι, Επισκευαστικά Υλικά, Βελτιωτικά Πρόσμικτα και ΕπιστρώσειςΔαπέδων.

Η ISOMAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Για το λόγοαυτό διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, επανδρωμένομε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο αναπτύσσει κάθε χρόνο νέαπροϊόντα, ενώ βελτιώνει συνεχώς τα ήδη υφιστάμενα προϊόντα.

Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώέχει 2 παραγωγικές θυγατρικές εταιρίες σε Σερβία και Ρουμανία και 4 εμπορικέςθυγατρικές στη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρωσία και τη Σλοβενία.

17o χλμ. Θεσσαλονίκης-Αγ.Αθανασίου