Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και είναι 100% θυγατρική του Ομίλου DaimlerChrysler AG, ως Γενικός Διανομέας των επιβατικών & επαγγελματικών οχημάτων του Mercedes Car Group.

Συμβαδίζοντας με την ανάπτυξη της αγοράς και την επιθετική προϊοντική πολιτική της μάρκας, η Mercedes-Benz Ελλάς επενδύει συνεχώς στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Σύμφωνα με αυτήν τη φιλοσοφία, ολοκλήρωσε το 1997 ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα. Τα νέα υπερσύγχρονα κτίρια της εταιρείας στη Νέα Κηφισιά, συγκεντρώνουν όλες τις λειτουργίες των πωλήσεων και του marketing επιβατικών και φορτηγών οχημάτων, ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης, κέντρο διανομής ανταλλακτικών, καθώς και ειδικούς χώρους για την αποθήκευση και τον έλεγχο των προς παράδοση οχημάτων. Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz Ελλάς είναι υποδειγματικά οργανωμένες, λειτουργικές και φιλικές, καθώς στη Mercedes-Benz Ελλάς η φροντίδα τόσο του αυτοκινήτου, όσο και του πελάτη δεν σταματάει μετά την αγορά. Αντιθέτως τότε αρχίζει, καθώς η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της, την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που χρειάζεται και δικαιούται ο ιδιοκτήτης μιας Mercedes-Benz.

Επιπλέον, οι πελάτες της εταιρείας έχουν στη διάθεσή τους ένα εκτεταμένο δίκτυο από 21 συνεργάτες που δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα στη διανομή οχημάτων Mercedes-Benz και στις after sales υπηρεσίες, καθώς και 13 επιπλέον που δραστηριοποιούνται μόνο στις after sales υπηρεσίες. Συνολικά υπάρχουν 40 σημεία πώλησης και 43 εξουσιοδοτημένα συνεργεία after sales σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Αντίστοιχα για τα smart λειτουργεί ένα δίκτυο που αποτελείται από 11 σημεία πώλησης και 13 εξουσιοδοτημένα συνεργεία after sales και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται. Στη Mercedes-Benz Ελλάς 200 συνολικά άρτια εκπαιδευμένα άτομα, σε συνεργασία με ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό σε πανελλαδικό δίκτυο, εφαρμόζουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της βρίσκεται η «Αφοσίωση στον Πελάτη» και η υλοποίηση του οράματος «Πραγματοποιούμε Όνειρα».

Σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά της Mercedes-Benz Ελλάς στα πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας, με χορηγικά προγράμματα που περιλαμβάνουν την υποστήριξη της εταιρείας στο πολύτιμο έργο του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε σημαντικές προσπάθειες Ελλήνων αθλητών και καλλιτεχνών. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί επίσης η συμβολή της Mercedes-Benz Ελλάς, με την ιδιότητα του «Επίσημου Υποστηρικτή», στη στήριξη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

 

Θηβαΐδος 20