Στην Enartia ανήκουν οι εταιρείες Papaki, Top.Host, theCore και MagicPress, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Enartia ξεκίνησε το 2004 με τη δημιουργία του Papaki κι έναν χρόνο αργότερα ήρθε η Top.Host. Το 2016 ιδρύθηκε το theCore, ενώ το 2017 εξαγοράστηκε η MagicPress. Η πορεία της εταιρείας είναι ανοδική όλα αυτά τα χρόνια, φτάνοντας σήμερα στην κορυφή των ελληνικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Papaki
To Papaki είναι εγκεκριμένος καταχωρητής domain names που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατοχύρωσης για πάνω από 450 διαφορετικές καταλήξεις.

Από το 2014 αποτελεί τον μοναδικό πιστοποιημένο καταχωρητή της ICANN στην Ελλάδα.

Είναι ο Νο1 καταχωρητή .GR και .EU domains στην Ελλάδα από το 2009.

Σχεδόν 1 στις 2  κατοχυρώσεις .GR domains από όλο τον κόσμο γίνονται μέσα από το site του Papaki.

Έχει καταχωρηθεί στη λίστα 5000 Inc. Europe 2015, όπου κατατάσσονται οι 5000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες της Ευρώπης.

Top.Host
Η Top.Host δραστηριοποιείται στο χώρο του web hosting και μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων έχει εδραιώσει μία καταξιωμένη εταιρική παρουσία στην ελληνική αγορά.

Διατηρεί σχεδόν το 60% του μεριδίου αγοράς web hosting στην Ελλάδα.

Έχει εξαγοράσει εταιρείες τις εταιρείες Prohoster (2010) και Hostingservices.gr (2013), καθώς και το τμήμα hosting της Hoster.gr (2011).

theCore
Το theCore είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας, διαχείρισης και φιλοξενίας WooCommerce websites για επαγγελματίες & agencies. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα managed υπηρεσιών προσανατολισμένων στο eCommerce σε WooCommerce, διαβλέποντας την ανάγκη των χρηστών για εξειδικευμένες λύσεις πάνω σε αυτό.

MagicPress
Με προσανατολισμό προς την ταχύτητα και την ασφάλεια, η MagicPress προσφέρει managed hosting υπηρεσίες στο cloud, βελτιστοποιημένες για το WordPress, την CMS πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από το 30% των sites παγκοσμίως.

Υπηρεσίες & προϊόντα
Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι δύο εταιρείες είναι:

Κατοχύρωση domain name

Shared και cloud hosting

Dedicated servers

Reseller hosting

VPS hosting

DNS hosting

WooCommerce hosting

Managed WordPress hosting

CDN

Πιστοποιητικά SSL

Εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων και eShop

 

Όραμα της Enartia είναι να προσφέρει τις καλύτερες online λύσεις του κόσμου! Μέσα από αυτές να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

Αποστολή της Enartia είναι η δημιουργία ενός σπουδαίου εργασιακού περιβάλλοντος, όπου ο καθένας θα εμπνέεται και θα εργάζεται ισορροπημένα. Παράλληλα, ο οργανισμός θέλει να παρέχει την καλύτερη εμπειρία για το χρήστη, μέσα από καινοτόμες online υπηρεσίες και Extreme Support, δημιουργώντας έτσι χαρούμενους πελάτες.

Και οι τέσσερις εταιρείες της Enartia διακρίνονται για την ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που παρέχουν στους πελάτες τους.

Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην εταιρική κουλτούρα, οι βασικές αρχές της Enartia συνοψίζονται στα παρακάτω: Πάθος, Προθυμία, Αυτοβελτίωση, Ταπεινότητα, Διαφάνεια, Αυτο-ηγεσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οδός Σ, Βιομηχανική Περιοχή, Ηράκλειο Κρήτης