Η VARIO Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και είναι το αποκλειστικό μέλος της Inpacs για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλώσιμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.ά.). Οι περισσότεροι από 7.000 κωδικοί των προϊοντικών λύσεων της VARIO (το 45% έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση) χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα, όπως ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων, αεροδρόμια κ.ά. Το όραμα της VARIO είναι να γίνει ο “Your Business Supply Partner”, δημιουργώντας επιπλέον αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Αειφορία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Στη VARIO, εστιάζουμε μέσω των δραστηριοτήτων μας στην αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη και δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να προωθούμε την πράσινη οικονομία. Αυτήν τη δέσμευση κάνουμε πράξη καθημερινά, μέσω των πρακτικών και των πρωτοβουλιών που διέπουν την εταιρική μας κουλτούρα. Η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες άρρηκτα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία της VARIO και τις προϊοντικές λύσεις που προσφέρουμε. Ενδεικτικά, το 45% των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας φέρει περιβαλλοντική πιστοποίηση. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, υιοθετούμε κι εφαρμόζουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες και πρακτικές, ενώ το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs), θέτοντας 5 προτεραιότητες. Παράλληλα, έχουμε πιστοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά για τις κοινωνικές πρακτικές μας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, όσον αφορά το κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EcoVadis 2020).  

Λίγα λόγια για την Inpacs

Η Inpacs είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων οικογενειακών επιχειρήσεων, μέλη της οποίας αποτελούν κορυφαίες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, υγιεινής και φιλοξενίας με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και παροχή περισσότερων από 12.000 προϊόντων. Επιπλέον, χάρη στη στρατηγική συνεργασία της Inpacs με το δίκτυο NETWORK®, έχει δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός παροχής επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων με συνολικό κύκλο εργασιών πάνω από €25 δις. Ο συνδυασμός της διεθνούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας με το ισχυρό τοπικό πανελλαδικό δίκτυο, μάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών και των προϊοντικών μας λύσεων, για να καλύπτουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις συνολικές ανάγκες κάθε πελάτη μας με εξυπηρέτηση που δε σταματά στην πώληση.

Πειραιώς 205